Sporttherapie & -massage
Bezoek onze praktijk
Chr. Huygensstraat 19, Volendam
Openingstijden
Ma - za: vanaf 12:00

Onze visie

Een praktijk te zijn met hoogwaardige zorg voor haar cliënten op basis van de laatste ontwikkelingen binnen de branche en wetenschap. Om dit te verwezenlijken richten wij onze behandelingen in naar de behoeften van onze cliënten, staat de hulpvraag centraal en blijven wij leren en ons ontwikkelen.

Onze filosofie

Onze behandelingen zijn gericht op heling en versterking op lange termijn. Door onze specialisaties zijn wij gekwalificeerd om kwalitatieve behandelingen te bieden voor uw blessures en pijnklachten. Om dit te realiseren analyseren we al uw klachten nauwkeurig om de oorzaak vast te stellen en een passend, transparant behandelplan op te stellen. Hierbij richten wij ons volledig op het ondersteunen en stimuleren van het natuurlijke herstelproces van uw lichaam voor langdurig resultaat van de therapie.

Onze missie

Wij zijn toegewijd als therapeuten om onze cliënten te helpen naar een pijnvrij, fit en sterk lichamelijk welzijn op lange termijn.

Meer dan Symptoombestrijding
Het nauwkeurig vaststellen, verhelpen en helen van de oorzaak van uw klachten, staat bij ons voorop.

Toewijding
Met een grote passie voor het menselijk lichaam en haar kracht en gezondheid, zijn wij toegewijd om samen de meest effectieve behandeling te bepalen. Wij zijn gedreven om u te helpen naar een spoedig herstel en uw beste fysieke gesteldheid.

Effectieve behandelingen
Wij garanderen een doeltreffende behandeling. Onze focus ligt op lange termijn effect. Wij blijven ontwikkelen, benaderen iedere klacht met aandacht en zorg, en leren graag van klantervaringen.

image-divider

Onze Therapeuten

Johan Kluessien

Johan Kluessien

Sporttherapeut

'Kluessien Sporttherapie' is opgericht om cliënten een unieke combinatie te bieden..

Lees meer
Henk Kluessien

Henk Kluessien

Sporttherapeut

Als sporttherapeut heb ik de kans om mensen te helpen met blijvend herstel..

Lees meer